Bruschetta med oliven, tomat & basilikum samt grissini med dip
kr. 45,-
Grillet unghanebryst
På små salater serveret med basilikumscreme & ristet pancetta
kr. 75,-
Indbagt kalkunsoufflé
Med langtidsbagt tomat & løg
kr. 72,-
Bresaola
Med urter i Dijon Vinaigrette
kr. 78,-
Parmaskinke
Med små salater & melonsalat
kr. 76,-
Lynstegt kalvefilet
Serveret med bagte cherrytomater & aioli
kr. 82,-
Carpaccio af kalvemørbrad
Serveret med ristet pinjekerner & rucolapesto
kr. 88,-
Forretter – Fisk og skaldyr
Roulade af røget laks
Fra egen rygeovn med noritang, krydderurter samt små salater
kr. 75,-
Tatar af varmrøget laks
Fra egen rygeovn rørt med citron, rødløg & coulis af langtidsbagt piment
kr. 80,-
Torskefilet
Bagt med basilikumspesto på smørdampede urter
kr. 82,-
Ristet havtaskefilet
På marineret rødløg naperet med safran beurre blanc
kr. 98,-
Ovnbagt Pighvar
I cremet fiske velouté
kr. 98,-
Jomfruhummerhaler
I filodej med krydderurter serveret med agurke- & hvidløgsskum
kr. 102,-
Sauteret tigerrejer
Med urter, basilikum & ristet pancetta
kr. 79,-
Indbagte tigerrejer
Med æble & limecreme
kr. 78,-
Fisketallerken
3 x gange fisk, kold & varm
kr. 98,-
Info
Fra september til og med maj holder Restauranten kun åbent for selskaber på min. 15 pers. Juni, juli samt august tilbydes der sommermenu samt selskaber.