Restaurantens

Selskabsmenu

Vi tilbyder selskabsmenu til alle typer af arrangementer året rundt. Minimum 15 personer

Forretter – Kød & fjerkræ

  • Bruschetta med oliven, tomat & basilikum samt grissini med dip

    kr. 45,-
  • Grillet unghanebryst

    På små salater serveret med basilikumscreme & ristet pancetta

    kr. 75,-
  • Indbagt kalkunsoufflé
    Med langtidsbagt tomat & løg
    kr. 72,-
  • Bresaola
    Med urter i Dijon Vinaigrette
    kr. 78,-
  • Parmaskinke
    Med små salater & melonsalat
    kr. 76,-
  • Lynstegt kalvefilet
    Serveret med bagte cherrytomater & aioli
    kr. 82,-
  • Carpaccio af kalvemørbrad
    Serveret med ristet pinjekerner & rucolapesto
    kr. 88,-

Forretter – Fisk og skaldyr

  • Roulade af røget laks
    Fra egen rygeovn med noritang, krydderurter samt små salater
    kr. 75,-
  • Tatar af varmrøget laks
    Fra egen rygeovn rørt med citron, rødløg & coulis af langtidsbagt piment
    kr. 80,-
  • Torskefilet
    Bagt med basilikumspesto på smørdampede urter
    kr. 82,-
  • Ristet havtaskefilet
    På marineret rødløg naperet med safran beurre blanc
    kr. 98,-
  • Ovnbagt Pighvar
    I cremet fiske velouté
    kr. 98,-
  • Jomfruhummerhaler
    I filodej med krydderurter serveret med agurke- & hvidløgsskum
    kr. 102,-
  • Sauteret tigerrejer
    Med urter, basilikum & ristet pancetta
    kr. 79,-
  • Indbagte tigerrejer
    Med æble & limecreme
    kr. 78,-
  • Fisketallerken
    3 x gange fisk, kold & varm
    kr. 98,-
Info

Fra maj, juni, juli og august tilbydes der sommermenu med følgende åbningstider:

Man-tirs: Lukket
Ons-Tors-Fre: kl. 17 –>
Lør 12 ->
Søn 12-16

Her er vi
  • Sølystvej 32
  • 8660 Skanderborg
Følg os
#restaurantsolyst