Restaurantens

Selskabsmenuer

Forretter - Kød & fjerkræ

  • Bruschetta med oliven, tomat & basilikum samt grissini med dip
    kr. 45,-
  • Grillet unghanebryst

    På små salater serveret med basilikumscreme & ristet pancetta
    kr. 75,-
  • Indbagt kalkunsoufflé

    Med langtidsbagt tomat & løg
    kr. 72,-
  • Bresaola

    Med urter i Dijon Vinaigrette
    kr. 78,-
  • Parmaskinke

    Med små salater & melonsalat
    kr. 76,-
  • Lynstegt kalvefilet

    Serveret med bagte cherrytomater & aioli
    kr. 82,-
  • Carpaccio af kalvemørbrad

    Serveret med ristet pinjekerner & rucolapesto
    kr. 88,-

Forretter - Fisk og skaldyr

  • Roulade af røget laks

    Fra egen rygeovn med noritang, krydderurter samt små salater
    kr. 75,-
  • Tatar af varmrøget laks

    Fra egen rygeovn rørt med citron, rødløg & coulis af langtidsbagt piment
    kr. 80,-
  • Torskefilet

    Bagt med basilikumspesto på smørdampede urter
    kr. 82,-
  • Ristet havtaskefilet

    På marineret rødløg naperet med safran beurre blanc
    kr. 98,-
  • Ovnbagt Pighvar

    I cremet fiske velouté
    kr. 98,-
  • Jomfruhummerhaler

    I filodej med krydderurter serveret med agurke- & hvidløgsskum
    kr. 102,-
  • Sauteret tigerrejer

    Med urter, basilikum & ristet pancetta
    kr. 79,-
  • Indbagte tigerrejer

    Med æble & limecreme
    kr. 78,-
  • Fisketallerken

    3 x gange fisk, kold & varm
    kr. 98,-
Info
Restaurant Sølyst
Hele året holder vi åbent for selskaber, møder, mindehøjtideligheder og mad ud af huset mv. mod forudbestilling på min. 10 personer.
Kontakt os
Restaurant Sølyst
  • +45 8652 1247
  • info@restaurant-soelyst.dk
Her er vi
Restaurant Sølyst
  • Sølystvej 32
  • 8660 Skanderborg
Følg os
#restaurantsolyst
Design by Plico